top of page
  • Foto van schrijverRemi

Grondrechten, vrijheid en indoctrinatie. Wat hebben we ervoor over? Geweldloos of revolutie?


Grondrechten

We beginnen met de vraag waarom hebben we grondrechten. En waar dienen ze voor..?


Grondrechten zijn publieke rechten die individuele burgers kunnen inroepen tegenover de overheid.


Mooi kort samengevat zijn deze speciaal in het leven geroepen om ons burgers te beschermen tegen een eventuele dictatuur of politie staat. Een regering kan zo nooit vrijheden afpakken zonder ongegronde reden.



Demonstreren

Één van de meest belangrijke rechten is het recht van demonstreren , samen met de vrijheid van meningsuiting. Een demonstratie hoor je aan te melden en de gemeente hoort dit goed te keuren. Natuurlijk weten we ook dat dit niet verplicht is. Iedereen is officieel volledig vrij om zich vreedzaam uit te spreken tegen de overheid en haar ideologie.


Demonstreren zonder aangeven dat je dit gaat doen is dus volledig legaal. Het mag niet ontbonden worden tenzij er aantoonbaar niet aan de veiligheid kan worden voldaan. De politie is verantwoordelijk voor jou veiligheid. Als er genoeg beschikbaarheid is qua politie inzet , mag de demonstratie niet worden afgelast of verboden.


De huidige werkelijkheid

Kan iedereen zich nog herinneren dat er op 21 juni 2020 een demonstratie werd verboden op het malieveld? Vervolgens stroomde het vol en werd het kort toegestaan. Op dat moment burgermeester Remkes besloot dat het een risico was voor de volksgezondheid en verbood de demonstratie opnieuw.


Er werd enorm hard opgetreden tegen normale bezorgde burgers en de media heeft het zo gebracht dat de demonstranten verkeerd bezig waren.


Nou word op dit moment alles goed gepraat onder het mom van corona en de volksgezondheid. Maar dit is niets nieuws. In december 2018 was de eerste demonstratie van gele hesjes in Nederland. Ook hier werd meteen de eerste keer hard ingegrepen.


Vrijheid

Na de demonstratie op 21 juni 2020 werden verschillende demonstraties verboden en beperkt. We werden weggehouden bij locaties en daarom werden mensen ook steeds creatiever en begonnen met allerlei andere actie's. De laatste die we kennen is het "bakje koffie drinken" maar hier kom ik later nog op terug.


De vrijheden waar we over praten zijn dus een gegeven waar niemand zomaar aan mag komen. Ingebouwd in onze democratie om ons tegen eventuele onderdrukking te beschermen.


Als we kijken naar welke demonstraties worden verboden zien we 1 gelijkenis. Gele hesjes zijn tegen het overheid beleid, dit geldt ook voor de klimaat demonstranten en de zogenaamde virus wappies. We lijken dus niet tegen deze regering op te mogen staan en onze vrijheid van meningsuiting of recht van demonstreren uit te oefenen.



De definitie van een pandemie

In mei 2009 pastte de WHO de definitie van een pandemie, een wereldwijde epidemie, aan. De voorwaarde dat er eerst veel doden moesten vallen, werd geschrapt. In juni stelde de organisatie vervolgens dat er sprake was van een pandemie. Dit leidde tot grote ophef; regeringen schaften voor vele tientallen miljoenen euro’s vaccins aan.

Inmiddels is gebleken dat vijf van de vijftien leden van een noodcommissie van de WHO die de definitie aanpaste, sterke banden hadden met de farmaceutische industrie. Dat was in strijd met de eigen regels van de WHO, zo meldde de British Medical Journal in juni.


Dit is nooit opnieuw aangepast en dus zitten we nu in een pandemie.


En als we dan naar de cijfers kijken dan ligt het sterfte cijfer ongeveer even hoog als een flinke griep. In 2018 zijn door de griep zelfs meer doden gevallen in een veel kortere tijd. Dit bewijst dat covid-19 zwaar overdreven word en eigenlijk geen pandemie mag heten.


Er kunnen dus geen vrijheden worden ingeperkt met het argument " In het belang van de volksgezondheid".


Indoctrinatie

Al jaren speelt het en iedereen kent het op zijn of haar eigen manier. Een positieve vorm is bijvoorbeeld anti pest spotjes of de motivatie om gezond te eten. Dit gaat vaak het snelst op sociale media en op tv.


We zagen dus filmpjes uit China van mensen die "gewoon op de grond vielen".

En allerlei enge actie's met wagens die allerlei 'ontsmettingsmiddelen' de lucht in spoten. De mensen waren terecht opslag bang en vanaf dat moment kwam er een golf met valse informatie onze kant op. Ziekenhuizen zouden overbelast zijn, terwijl we ondertussen live filmpjes zagen van lege Ziekenhuizen. Filmpjes die de massa nooit zouden bereiken.


Het inperken van grondrechten

Het inperken van grondrechten was begonnen onder het mom van volksgezondheid. Bedrijven moesten sluiten en we werden verplicht om mondkapjes te dragen die aantoonbaar niet werken. Bedrijven deden hun best om de 1,5 meter regel te handhaven en deze beide regels dienen dus een doel die onhaalbaar en onzinnig is. Maar vervolgens wel financieel het einde betekent voor veel ondernemers.


Demonstraties kunnen sneller worden verboden en daarmee dat deel van het volk monddood maken die kritiek uit.


We hebben zelfs "razzia's" gezien op feesten van bedrijven, groepjes vrienden en zelfs een kinderfeestje.


Koffiedrinken met Romeo's

Op 17 januari werd door 1 persoon een demonstratie opgezet en aangevraagd. Zoals altijd werd de bekende tactiek ingezet en werd het op 't laatste moment weer afgekeurd. Ook een kort geding werd verloren. Op dit moment besloten vele Nederlanders een bakkie koffie te gaan drinken op het museumplein te Amsterdam, waar de demo zou plaatsvinden. Iedereen op eigen titel gezellig rondlopen op een openbare locatie.


Dit was een groot succes en het werd uiteindelijk erg druk met een super goede sfeer.


Helaas sloeg dit om toen politie de demonstratie wou ontruimen en aankondigde geweld te zullen gebruiken. Je zou hierop kunnen zeggen, dan moet je gewoon gaan als de politie dat vraagt. Echter gaat het hier om het recht van demonstratie, die een groot goed is en vooral in tijden als deze beschermt dient te worden.


Er is enorm veel geweld gebruikt door de politie op burgers die niks deden of zelfs gingen zitten.


Nep hooligans die voor de politie werken gooiden met stenen en werden zogenaamd opgepakt. Deze toneel stukjes zijn gelukkig al bekend en zeer goed vastgesteld.



24 januari - Een slagveld!

Na 143 arrestaties en veel politie geweld een week eerder , was er besloten op twee plekken koffie te gaan drinken.


Eindhoven en Amsterdam. Het idee was om vreedzaam te gaan zitten als de politie zich weer zou misdragen.


Zoals altijd begonnen de demonstraties gezellig en gemoedelijk. Het werd op beide plaatsen meteen afgezet en ingesloten door politie. Desondanks bleef het gezellig en werd er gezongen en gedanst.


Helaas greep de politie toch weer hard in met paarden en waterkanonnen. In Eindhoven was het al snel totale chaos. De vreedzame demonstranten werden weggeslagen. Nou is mijn theorie dat vanwege het politie geweld een week daarvoor en al jaren speelt, bepaalde groepen klaar stonden om de demonstratie te beschermen. Er was namelijk al snel een grote groep die hun mannetje stond tegen deze geweldadige overmacht.


Na mate de politie iedereen gewoon alle kanten op stuurde werd het drukker en drukker en is het compleet overgenomen door Eindhovense jongeren.


Ook op deze demonstratie werd ongepast veel geweld en zelfs traangas gebruikt. Traangas die jaren over datum was en dus nog giftiger dan normaal.


Een volks-tribunaal!

Aangezien het politie geweld overal in de wereld/ Europa en dus ook Nederland alleen maar erger word en ook wij hier al dozen met bewijzen hebben betreft politie geweld. Is het tijd dat een groot aantal mensen berecht moet worden.


In de tijd van Rutte zijn al zoveel schandalen aan het licht gekomen, de hoogste ex officier van justitie die vermeend pedofiel zou zijn loopt nog steeds vrij rond en Rutte's cabinet deed vrijwillig mee met de angst campagnes omtrent covid-19.


De meest belangrijke grondrechten zijn ondertussen allemaal geschonden en dit kan niet ongestraft blijven.


Word wakker!

Hou je ogen open en onderzoek. Kijk naar de cijfers en de maatregelen en weeg het af. Kijk eerlijk naar de beelden van demonstraties en niet alleen van mainstream media. (Iedereen kan filmpjes laten zien van het volk dat de politie aan valt, maar kijk eens wat daarvoor gebeurde)


Dit is een cruciaal moment in de geschiedenis, vrijheid is niet komen aanwaaien. Op verschillende momenten in de geschiedenis moesten onze voorouders daarvoor vechten. En dat doen wij vreedzaam tot we niet anders kunnen en het zelfverdediging is.


Respect voor alle strijders die zich inzetten voor de vrijheid en grondrechten die gewaarborgd moeten worden.

Hoe denk jij hierover?

Chat mee in de comments

--The 3 Musketeers-- Website: https://baldys86.wixsite.com/the3musketeers

FB pagina: https://www.facebook.com/The3MusketeersFB/

FB groep: https://www.facebook.com/groups/673429389907108/?ref=share

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCY0LM8S205VE7cXBKptqJcA

Onze APP: http://wix.to/J0BsBw8?ref=cl

.

130 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page